|
Kilka Propozycji |
| Autor |
Wiadomość |
Mario14125
Zbanowany Green Street Elite

|
Wysłany: 2009-07-18, 16:21 Kilka Propozycji
System Operacyjny: Microsoft Windows XP Professional |
|
|
Witam, jestem tutaj nowy, moja strona nieco padła z powodu błędów w skrypcie pgpBB2 by Przemo. Chciałbym aby na stronie Pomoc-PC.pl była kategoria Tuning Windows. Mieściłyby się na niej subfora Styli, kursorów, tapet, skórki do programów, programy i wiele wiele innych Jest to dosyć ciekawy według mnie sposób bo każdy chyba chce aby jego system operacyjny(przeważnie użytkownicy produktów Microsoft)wyglądał schludnie i czysto Mogę być moderatorem tej właśnie kategorii
Moja druga propozycja brzmi następująco...
Zauważyłem iż na forum jest parę propozycji z modyfikacjami aby je wgrać tutaj na forum, jeżeli administracja nie miałaby nic przeciwko, mógłbym się zająć właśnie tym Co oczekuje w zamian :?: Jakąś wyjątkową rangę To wszystko
Mam dosyć duuużo ciekawych pomysłów jak można "stuningować" portal Pomoc-PC.pl
Proszę o poważne rozpatrzenie moich propozycji |
|
 |
PatryksS
Administrator Patryk

|
Wysłany: 2009-07-18, 19:42
System Operacyjny: Windows XP , Windows Vista |
|
|
Propozycje ciekawe.Dział powstanie,niestety dzisiaj nie zdążę bo piszę z roboty mam chwile przerwy...
Zostaniesz jego moderatorem.
Druga co do modyfikacji już prawie skończyłem wgrywać wszystkie fajne i chyba wszystkie propozycje z forum na forum testowym. Będzie szybsze poniewaz trochę pozmieniałem sam w kodzie forum.Sądzę że zdążę w ciągu najbliższego tygodnia wgrać je tutaj na forum.
Ranga przedyskutuje jaga będzie z Moderatorami oraz z Pawlo@@ drugim adminem. |
_________________ Sprawdź jak dołączyć do grupy VIP (Tutaj Kliknij)
 |
|
|
|
 |
Mario14125
Zbanowany Green Street Elite

|
Wysłany: 2009-07-18, 21:56
System Operacyjny: Microsoft Windows XP Professional |
|
|
Jeżeli byś mógł to odezwij się do mnie na GG: 2730197 Pogadamy na ten temat |
|
 |
PatryksS
Administrator Patryk

|
Wysłany: 2009-07-18, 21:57
System Operacyjny: Windows XP , Windows Vista |
|
|
| Mario14125 napisał/a: | Jeżeli byś mógł to odezwij się do mnie na GG: 2730197 Pogadamy na ten temat |
Okej,zaraz się odezwę,ja nie jestem administratorem TYPU nie pisz do mnie bo dostaniesz bana jestem otwarty na propozycje ITP. |
_________________ Sprawdź jak dołączyć do grupy VIP (Tutaj Kliknij)
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|